Ons team

Ons enthousiaste team bestaat uit:

IMG-20190826-WA0000.jpg
Wendy.png
foto Sjoerd Website.jpg

Meiny

Hallo, ik ben Meiny Dunnewind, ik woon samen met mijn man Romke en mijn 3 kinderen Thyme & Elin en Ferre (4) in Achlum. Ik geniet ervan om samen met z’n vijven leuke dingen te doen. Ook lekker sporten en op zijn tijd met vrienden een avondje stappen doe ik graag.
 

Ik werk nu ongeveer 13 jaar in de kinderopvang. Dit doe ik met veel plezier. Kinderen zijn erg open en eerlijk. Ze kennen nog geen schaamte en dat maakt het zo leuk en soms ook erg grappig. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig en op hun gemak voelen. Plezier maken staat bij mij bovenaan.
 

Ik vervul een dubbele functie bij gastouderbureau Linq en BSO Musniw.

’s Morgens (vso) en ‘s middags (bso) sta ik klaar voor de kinderen op BSO Musniw als Pedagogisch medewerker en de tijd eromheen werk ik als bemiddelingsmedewerker voor Gastouderbureau Linq. Voor mij de ideale combinatie. Ik heb er erg veel zin in om jullie allemaal te ontmoeten en er samen een mooie tijd van te maken.

Wendy

Hallo, ik ben Wendy, ik woon samen met mijn vriend in Bolsward. In 2013 heb ik het CIOS afgerond waarna ik ben gaan doorstuderen voor onderwijsassistent, in 2015 heb ik mijn diploma behaald.

 

Na een tijd als onderwijsassistent te hebben gewerkt kwam ik er in de coronaperiode door de sluiting van de scholen achter dat de kinderopvang mij meer ligt dan het onderwijs. De vrijheid en het brede activiteitenaanbod sprak mij zo aan dat ik de overstap heb gemaakt van het onderwijs naar BSO Musniw.

 

Ik ben creatief, sportief en ik vind houd er van om leuke dingen met kinderen te ondernemen. Ik vind het belangrijk dat kinderen in de tijd dat ze met mij op de BSO zijn vrije tijd ervaren, dat ze zichtzelf zijn en een fijne en gezellige tijd hebben.

Sjoerd

Hallo, ik ben Sjoerd Weijer en ik ben 27 jaar oud, ik ben opgegroeid in Winsum en woon nu met mijn vriendin samen in Leeuwarden. 

 

In 2014 heb ik op het CIOS mijn diploma Bewegingsagogie afgerond waarna ik nog twee jaar ergotherapie heb gestudeerd. In 2017 heb ik samen met Yvonne (mijn moeder) Gastouderbureau LinQ opgericht. Daarnaast werk ik nog bij de ACR in Winsum.

Omdat het ondernemen in ons bloed zit, hebben Yvonne en ik in juni 2019 besloten BSO Musniw op te richten. Naast het runnen van de BSO en het gastouderbureau zal ik af en toe ook op de groep staan.

 

Ik heb erg veel zin om aan de slag te gaan en ik hoop dat ik met mijn CIOS diploma mijn enthousiasme en sportiviteit over kan brengen op de kinderen!

ons 3en (2).jpg

Jannie

Hallo, Leuk om me even aan u voor te stellen! Mijn naam is Jannie Bouwma, geboren en getogen in Winsum. Na een uitstapje van een paar jaar naar Leeuwarden, woon ik nu weer met mijn gezin in Winsum en dan wel naast de BSO. Toen Yvonne Weijer mij in juli vroeg of ik hun team wou komen versterken, heb ik er niet lang over na hoeven denken! Ik vul de rol pedagogisch beleidsmedewerker in, wat inhoud dat ik vooral achter de schermen bezig ben.
 

Nadat ik in 2008 mijn HBO opleiding SPH heb afgerond ben ik een paar jaar werkzaam geweest binnen jeugdhulp Friesland om vervolgens een jaar te gaan reizen. Naast de BSO Musniw ben ik ook werkzaam op KDC de Vlieger (Talant), hier werkt ik met kinderen met een beperking en diens ouders.
 

In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit met mijn gezin, we houden van leuke uitjes en samen zijn met vrienden en familie. Ook kun je mij veel vinden buiten in de tuin.
 

Ik vind het ontzettend leuk om deel uit te mogen maken van het team van BSO Musniw!