Pakketten & Tarieven: 


Hieronder vindt u de beschikbare pakketten.

U kunt zelf kiezen op welke dagen u gebruik wilt maken van de BSO


Kies hiervoor uit de volgende pakketten:

Compleetpakket       (52 weken)                                            < 6,99 euro / uur >
Pluspakket                (48 weken)                                            < 7,79 euro / uur >
Basispakket              (40 weken)                                            < 8,00 euro / uur >
Vakantiepakket         (Stel u eigen vakantiepakket samen)    < 7,79 euro / uur >

Het aantal uren dat in schoolweken wordt afgenomen is gebaseerd op het principe ‘van schoolbel tot 18.00 uur. Het is dus alleen mogelijk een volledig dagdeel af te nemen. Daarnaast kan alleen van voorschoolse opvang gebruik gemaakt worden als er die dag gebruik wordt gemaakt van naschoolse opvang. Uiteraard kunt u voor alle uren die u afneemt kinderopvangtoeslag aanvragen. Meer informatie over kinderopvangtoeslag en een handige rekentool vindt u        .

Voor vakantieweken gelden de schoolvakanties die zijn vastgesteld door de overheid plus een extra week meivakantie, die door de scholen is vastgesteld. De vakantieopvangdagen gelden zowel in de schoolvakanties als op schoolsluitingsdagen. Vakantieopvang kan alleen worden afgenomen in hele dagen van 7:00 –18:00 uur.

De keuze voor een vakantiepakket geldt voor één schooljaar. U kunt zelf kiezen op welke vakantieopvang dagen uw kind komt.

Op de landelijke vastgestelde feestdagen is BSO Musniw gesloten.

Verantwoordelijkheidsverklaring

Op de naschoolse opvang werken wij met een verantwoordelijkheidsverklaring. Hierop geeft u aan over welke mate van zelfstandigheid uw kind mag beschikken zoals bijvoorbeeld zelf naar de opvang komen, zelfstandig buiten spelen etc.

2020 BSO Musniw is een onderdeel van Gastouderbureau LinQ.

  • c-facebook