top of page

Pakketten & Tarieven: 


Hieronder vindt u de beschikbare pakketten.  

Compleetpakket       (52 weken)                                            < 7,79 euro / uur >
Basispakket              (40 weken)                                            < 8,73 euro / uur >
Vakantiepakket         (Stel u eigen vakantiepakket samen)    < 8,52 euro / uur >

U kunt zelf kiezen op welke dagen u gebruik wilt maken van de BSO. Bij de tarieven van de BSO Musniw is inbegrepen o.a., brood, fruit, drinken en een lekker tussendoortje.

Het aantal uren dat in schoolweken wordt afgenomen is gebaseerd op het principe ‘van schoolbel tot 18.00 uur. Het is dus alleen mogelijk een volledig dagdeel af te nemen. Daarnaast kan alleen van voorschoolse opvang gebruik gemaakt worden als er die dag gebruik wordt gemaakt van naschoolse opvang. Uiteraard kunt u voor alle uren die u afneemt kinderopvangtoeslag aanvragen. Meer informatie over kinderopvangtoeslag en een handige rekentool vindt u        .

Voor vakantieweken gelden de schoolvakanties die zijn vastgesteld door de overheid plus een extra week meivakantie, die door de scholen is vastgesteld. De vakantiedagen gelden zowel in de schoolvakanties als op schoolsluitingsdagen. Vakantieopvang kan alleen worden afgenomen in hele dagen van 7:00 –18:00 uur.

De keuze voor een vakantiepakket geldt voor één schooljaar. U kunt zelf kiezen op welke vakantieopvang dagen uw kind komt.

Op de landelijke vastgestelde feestdagen is BSO Musniw gesloten.

 

Verantwoordelijkheidsverklaring

Op de naschoolse opvang werken wij met een verantwoordelijkheidsverklaring. Hierop geeft u aan over welke mate van zelfstandigheid uw kind mag beschikken zoals bijvoorbeeld zelf naar de opvang komen, zelfstandig buiten spelen etc.

poppetjes.jpg
bottom of page